Monday, May 24, 2010

sebab tu kot...

aku tak kawin lg....


...sbb aku tak paham alam rumahtangga...

smpai org ckp, "bila dh kawin, baru la rasa mcmana nnt..."

tp, salah ke kalo aku juz nk ajak kuar bersosial...minta la izin suami...


ni minta izin pon belum, dh assume bukan2...siap nk usung suami sekali kalo boleh.

takkan la nk kuar bersosial org2 pompuan, nk kena usung husband sekali kot...



...payah juga kalo jadi bini org ye? kalo smpai hubungan baik yg terlebih dulu terjalin b4 perkhawinan tu pon leh dilupakan camtu je...agak sedey dgn keadaan ini...ahhh apa2 aje la....

4 comments:

Mrs Hairina said...

uiks.. adakah org tu sy? wano x ajak sy kuar pn akhir² ni.. bkn sy la tuh.. selamattt.... haha

cutiePrincess said...

hahaha...bukan awk la mek hai...org lain...awk tu slalu on je kalo wano ajak kuar kalo laki awk izinkan...yg ni, nmpak mcm diri sndiri yg tanak, bukan sbb husband tak izin...kalo usung husband skali baru nk join...hurmmm apa2 aje...

kadang2 bukan tak kasi ajak husband join...cuma nk spend masa bersama...quality time bila bersama berdua shj, and bila bw husband skali tak sama...rindu saat2 hangout time single mingle dulu...

Laurah Misaha said...

nak wano belanja suami makan sekali kut.. tak besh la makan free sorang2. kui kui kui.. kalau bahasa sabah ckp, nak pok siring lah tu.

cutiePrincess said...

nk ajak pegi knduri kawin je kot...kalo semua tmpt nk g bersama...mmg mcm belangkas la...

kalo mcm tu, boleh kata, once sesorg tu kawin je, maka terputuslah hubungan dia dgn org lain...husband je la segalanyer...g keje takmo lak ajak husband skali, bertempek 24jam skali...kan senang...

Post a Comment

I'm waiting...