Tuesday, October 27, 2009

SQuASHy lagi malam ni

hurmmm setelah hampir 3 minggu aku stop main squash, mlm ni, aku nekad gak nk g main...terasa macam dipanggil2 oleh reket squash dlm kete aku tu...pastu rasa nk g GYM...dh lama tak usha si Amirul mamat yg slalu aku terserempak time main squash, dia slalu g gym, so, dia selalu menonjolkan diri dia dpn aku time main squash sbb nk g gym, kompem kna lalu dpn court squash...hahaha...gatai...takde maknanyer...

ekceli...aku rasa skrg semput aku makin mnjadi2...ni mesti kes dh lama x exercise...badan jd lemah je...mkn lak byk je sejak wat ATP...

tp, hari ni start main agak lmbt sket...

...sbb...hehehe...td hosmetku sesat di tgh2 kesesakan kat Bangsar. dia nk join skali, tp, dia tatau nk amik laluan mana nk ke menara TM tu...

rasa nk tergelak gak...sbb td dia pegi cari bgunan UOA...aku tatau la UOA mana yg dia jmpa...tp, bkn UOA Pantai dekat opis aku tu la...UOA kan byk, kalo org tak tau, maybe org keliru...

tp, part paling best, lps dh main squash n workout kat gym...leh plak aku teman si Anis tu mkn...(teman makan tu, maksudnyer aku mkn skali la...hahahaha)...padahal slama ni kalo g main aku tak penah mkn lps exercise, terus balik umah, then tido...mcm takde efek ler aku bakar kalori td...sbb aku ganti balik kalori yg aku bakar dgn nasi goreng + ayam goreng kunyit + teh o ais laici...hurmmm ...APA LA NK JD DGN AWK NI WANO?

hilang diet aku...

tape la...esok masih ada...smoga lagi tabah hadapi dugaan...hikhikhik

ok la...mau iron baju dulu, then nk tido...see in da next post...daaaa

2 comments:

GadesSades said...

sape la osmet wanno yang sesat tuh...kesian dia..haih~

cutiePrincess said...

hahaha...ntah la...tgk muka pon macam dh nangis td...sian plak...first time nk main squash, dh sesat yer...takpe2...kalo tak sesat, payah nk igt jalan...lps ni gerenti dh terer jalan area bangsar tu...;p

Post a Comment

I'm waiting...