Sunday, October 04, 2009

tunaikan janji...

Ok, post kali ni nk tempek2 gambo hok sempat snap masa hari raya ari tu...tak banyak pon, tapi cukupla tu utk cuci mata...
Ha...gmbo first ni adalah gmbo Iman Irdina, baby mek hai. Aritu mummy dia bw dtg beraya kat umah...dh besar budak ni, last aku jmpa b4 ni ms mek hai masih dlm pantang. Ni kiranya second time jmpa la ni, tgk2 dh ada gigi atas bawah pon...tp, dia dh kenal org, so, aku xbley la nk pegang2 n peluk2 dia sgt...asik nk menjerit n nk nangis je...mak dia la ni xtnjuk gmba i utk tatapan anak dia hari2...dats why budak tuh xkenal aku...huhuhuh

Ok, ini plak Fatin Ainul Yaqin...a.k.a Aishah Humaira'...baby ni aktif sket. Baru 6 bln dh nk merangkak pon...jenis ringan tulang la kot. Baby ni pon dtg beraya ke umah dgn ibu dia, sbb dia xbley dtg sndiri lg sbb dia mmg xbley jalan lagi...hehehe...aku geram btol tgk muka dia buat mcm tu...konon2 comey la tu...tp mmg comey pon...cubit kang! Hai bila la nk tmbuh rambut tu, bleh aku men toncang2...baru sesuai pakai baju pompuan...ni skali pandang, tatau baby boy or gal....Ha...yg tgh pegang baby tu, adik aku...suka la dia dpt main dgn budak kecik...sbb dia xdok adik kecik...bongsu la katakan....

Citer gmbo ni plak mengisahkan mesyuarat agung yg sedang berlangsung di rumah Ayah De time open house umah dia aritu...time ni kitorg dh selesai mkn nasi minyak...kiranya sedang merilekskan perot la ni...smbil2 tu bual kosong ttg masa depan...aucehhh!!! Adik aku tu selaku juri mahkamah yg sdang mengkaji hujah2 dlm perbincangan...hahaha...Yang bertudung merah yg duk sopan kat depan tu, mak aku ler, sape lg...cantik mcm aku ler...


Kisah 4 org (2 anak dara, 2 mak dara ~ eh btol ke ni? Tak perlu citer detail la...yg pnting hok 2 dr kanan tu (baju grey + baju oren) masih single and available...hahaha...promote diri sndiri nampak!






OK la...dh xde gmbo sgt nk di uploadkan...sbb aritu aku tertinggal kamera dlm beg kat umah. So, amik gmbo gna hnpon je...tau tau je la kan, kalo gna henpon, mood nk bergmbo xsama dgn gna kamera...heheh...ok la...adios dulu...daaaa

6 comments:

Mrs Hairina said...

bak sini gambo wano...nk bg iman tgk sokmo..siap suh bwk tdo lg...hehehe

cutiePrincess said...

Amboi...bunyi mcm marah je tu??? hehehe...ala, tunjuk je gmbo mana2 hok ada wano dlm tu, pastu citer kat dia, i ni auntie nur yg cun melecun...hahaha

Mrs Hairina said...

ish ish...mn ade marah...kalu marah..lain tone ayatnye... hak hak.. bereh2...

cutiePrincess said...

beres....kim slm peluk cium kat iman yer...ckp auntie nur rindu dia...

m4zF3!t0nG said...

mana update terbaru??

cutiePrincess said...

ala maz...kan dh update tu...ckp xleh nk online buat sementara waktu...sbb no internet connection available....tq

Post a Comment

I'm waiting...