Sunday, November 22, 2009

2012

yupppp!!!

Smlm aku n adik + nazmi + fatimah g tgk citer ni...ermmm not bad la...tp, kadang ada rasa mcm tak logik sket...

Agak berbaloi la dgn tiket harga rm12 tu =)

Permulaan citer, aku dh agak, sure akan ada scene yg tak logik nnti...and...sah mmg ada! hahaha...

Kata citer kiamat2 kan...tp, nmpaknyer sesetngah tmpt je yg kiamat...hurmmm mcmana tu??? Pastu hanya benua africa je yg selamat...huhuhu...org ramai pon leh selamat lg...tak mati...pastu start calendar baru...hahaha...lawak la jugak yer...

Tapi biasa la kan...jalan citer...otak manusia tak boleh langkau lg perancangan ALLAH...and kita pon tatau mcmana sbnrnya kiamat yg tertulis dlm Al-Quran tu...tp, bila tgk tsunami...volcano...bumi terbelah...agak seram jugak la...mataku smpat berkaca...takot utk menghadapi kiamat sbnr...tetiba terpikir, kalau la aku tak smpat bertaubat atas dosa2 lampau, or aku tak sempat nk buat sesuatu yg aku nk buat...sumer ketentuan DIA....

Paling aku heran, ada jugak org terlelap time tgk...dgn sound yg meletop2 tuh...leh lentok...hahaha...

2 comments:

GadesSades said...

yup..anis setuju.
cite tu oke je..tp some of the scene cam sgt tidak logik.
liat betul nyawa hero tu..kate hero kan..
bole survive tu~

cutiePrincess said...

btol anis...
kadang ada citer yg boleh buat kita igt balik smada kita ni dah betul2 bersedia utk semua bnda tu atau belom...

Post a Comment

I'm waiting...