Monday, November 09, 2009

just enjoy the show...

HI!

Esok dh kena masuk keje... =( so sad...
Tp takpe, dis week aku keje cuma 4 hari saje...sbb harini aku dh cuti...
Sama2 kita tunggu Friday lak yer...hehehe

Nk citer apa yer???
Oh ya...
Aku perasan, ada org singgah blog aku via google tu...hihi...ada jugak org nk google blog aku nih...blog yg merapu2 luahan perasaan+emosi+etc...
Tp, mayb ada gak org berminat baca entri2 mcm dlm blog aku kot...
Sama mcm aku suka baca blog org la... =)

Lagi satu, aku perasan jugak, traffic dr Mountain View duk singgah selalu kat blog aku...dh perasan dr dulu, tp, igtkan life traffic tu tipu ke...kat mana yer tempat tu? Tp tak kisah la...hope cik dari Mountain View sudi2kan la melawat blog ni lg lepas ni... Sape nama ek???

Special thanks to MC HAI...wano tau awk selalu baca blog wano...hehehe...tenkiu2...
Tidak lupa juga cik ANIS kita...rajin2 la jenguk...tp, jgn la jenguk blog wano semata2 nk buka blog 'org tuh' dr link page wano ni..hehehe...tak pasal lak nnti tuan punyer blog tu igt wano asik duk skodeng blog dia je manjang...takde maknanyer nk skodeng slalu...skali sekala orait la...

OK...kalau tidak keberatan, tinggalkan jejak anda di page ini...nnti saya akan follow...tenkiu lg...

p/s: nk tido dah...esok keje...kna bgun awal...gudnite!

1 comments:

GadesSades said...

wanno~!!!
haip!

Post a Comment

I'm waiting...