Sunday, October 03, 2010

yeay! saya dpt award...


since 2006 aku blogging, ni la first time dpt award ni...time kasih kak kay....now i nk pass award ni kat kawan blogger yg lain pulak...HAVE FUN!

...tapi, perlu ke saya paste apa yg dr page kawan saya tu yer?...kak kay, kena tulis sebijik sejibun ke? Almaklula...first time dapat award, tak tahu pulak nk buat apa ni...

1. THANK and LINK the person that gave you the AWARD
Ribuan terima kasih diucapkan utk Mrs Alin sbb sudi bagi kat wano award nie...meh kite ramai2 jenguk dia punye blog yer kawan2 sekalian...

2. PASS to 15 blogger you've discovered and think fantastic
Saya tak punyer ramai kawan yg ada blog la...nk hntar kat blogger lain yg saya follow dalam diam, rasa cam tak manis pulak...send kat yg di bawah ni je la ye...

~ anis


~ laila


~ maz


~ ara


~ kak syida


~ mek hai




3. contact said blogger and let them know they've won this award ;)

tunggu...nnti saya contact ye...


4. State 7 things about yourself ;)

i. seorang perempuan
ii. Single and available
iii. seorg yg happy go lucky, tapi kekadang emo jugak mcm org lain(kalo tak berlaga angin la)
iv. lebih suka duduk di rumah
v. paling tak suka kalau kna menunggu lama
vi. paling tak suka kalau org duk menyibuk dgn status 'single' saya ni
vii. seorang yg keras kepala, keras hati...hahaha

hah itu saje la...sekiannn...
kepada pemegang2 award...sile jalankan tugas2 anda tanpa segan silu yer...tahniahhhh...



1 comments:

m4zF3!t0nG said...

opppsss...i belom jalankan tanggungjawab lg...hahaha skrg kurg masa untuk berblogging..byk masa untuk membaca blog org haha

Post a Comment

I'm waiting...